tisdag, oktober 13, 2009

tisdag kväll

Sitter nu hemma i soffan och nördar massa töntiga facebook spel, ovanligt?! Ne, inte direkt... Men vad gör man inte när man har tråkigt? Har ingen lust att lägga mig än heller, för då somnar jag dirr och då kommer jag sova för länge inatt och då är jag helt slut imorgon.


Min dag har iaf bestått av skola och vi har fortfarande projektvecka och kommer ha det hela veckan. Jobbar med förberedning inför Öppet hus som håller rum nästa vecka på tisdag klockan sex till nio om jag inte minns helt fel. Så är ni sugna på och se hur vi på John Bauer jobbar, så är det bara att kika förbi. Efter skolan drog jag hem och lagade mat till mig och Sara, blev mackisar och kycklingköttbullar. Helt okej faktiskt, fast som vanligt så åt jag typ bara två kycklingköttbullar... Och fråga mig inte varför, men efter att jag har ätit typ en så är jag inte ett dugg sugen längre och tycker att de smakar skit ;o HAHA! Då äre bara att pina i sig minst en till iaf.


Efter mycket mat och lite vila så begav vi oss ner till stan, kikade lite och handlade även lite. Tyvärr... Blev en topp och en tunika :) Känns lite roligt att handla lite nya höstkläder, dock blir min mamma superarg eftersom hon tycker att jag alltid handlar kläder. Det kanske är så egentligen? För både min garderob här i Gävle och hemma hos mamma och pappa är knökfulla. Det konstiga är att garderoben jag har hemma, har jag nästan bara kläder jag inte använder längre. Varför kan jag bara inte slänga gammalt skit, men det är faktiskt superjobbigt och svårt tycker jag ;o Brukar alltid tänka att jag kanske kommer vilja använda det en vacker dag. Men ack så fel jag jämt här och då är det ju självklart att garderoberna blir jättefulla!

2 kommentarer:

  1. roligt att du har börjat uppdatera amanda, haha :D <3

    SvaraRadera
  2. hahaha, men det är så förbannat tråkigt om jag ska vara ärlig -.-

    SvaraRadera